Handleiding

draculaWanneer je van spanning houdt en graag wil weten hoe het spel Dracula in zijn werk gaat, is het goed om de handleiding daarvoor door te nemen. In de handleiding van Dracula slot kun je bijvoorbeeld meer informatie vinden over hoe je het spel moet bedienen, over de winlijnen en welke prijzen je hier kunt winnen. Goed voorbereid spelen is altijd belangrijk en zeker als je voor geld gaat spelen. De slot Dracula kun je spelen voor geld, maar je kunt ook gratis oefenen. Als je gratis gaat spelen, zijn er ook echt geen kosten aan verbonden, maar zo kun je wel kennismaken met het spel. Mocht je het spel willen proberen, dan is het sowieso raadzaam om vooraf de handleiding te raadplegen en deze te gebruiken. Je weet hierdoor welke symbolen je tegen kunt komen, hoe een inzet geplaatst moet worden en wat de symbolen op de rollen betekenen tijdens het spelen.

Dracula spelen
Als je de keuze maakt voor Dracula spelen is het goed dat je nu meer te weten komt over deze slot. In onze handleiding staat alles uitgebreid beschreven. Het is namelijk een slot met een mooi thema, dit zie je ook terug tijdens het hele spel. De symbolen, de geluiden, alles is op elkaar aangepast en zo kun jij dus echt de smaak te pakken krijgen en het gevoel krijgen alsof je in een echt casino aan het spelen bent. Dit idee en gevoel zul je dan ook zeker krijgen als je die optie nu kiest.

Winlijnen bij de slot
De rollen bij Dracula kun je laten draaien en dan kunnen er veel mooie prijzen worden gewonnen. Er zijn altijd vijf winlijnen die je gaat gebruiken. Je vindt op iedere rol weer vier symbolen terug en dit zorgt ervoor dat er in totaal 20 symbolen zijn die je kunt gebruiken om in de prijzen te vallen. Je kunt prijzen winnen op 40 winlijnen die van links naar rechts lopen. Als je meerdere symbolen van een soort hebt op een lijn, dan kun je meteen uit worden betaald. Je kunt daarvoor sowieso de prijzentabel bekijken en die tabel kun je ook zien als een soort handleiding met meer informatie over symbolen, inzetten en prijzen. Je kunt nu ook de keuze maken om bij de Dracula touch te spelen, ook dan is het allemaal hetzelfde, alleen speel je op een wat kleiner scherm en zal je even moeten kijken waar de knoppen precies zitten. Maar de kansen om te winnen en in te zetten zijn allemaal hetzelfde als wanneer je Dracula op de desktop zou spelen. Gratis spelen kan ook, maar eerst de handleiding maar eens goed doornemen, zodat jij weet hoeveel mooie winkansen je hier hebt.

Handleiding Dracula
Bij het spel Dracula kun je niet alleen maar normale prijzen winnen met de symbolen. Je kunt op de rollen twee en vier ook gebruik maken van de jokers (de wild symbolen). Je kunt daarmee andere symbolen vervangen en dan wordt het winnen van prijzen nog een stuk gemakkelijker. De kansen op winst worden door de jokers van Dracula alleen maar groter. Ook kun je dankzij de free spins nog eens extra in de prijzen vallen. Als je op rol twee en drie tegelijkertijd een Stacked symbool hebt gedraaid, dan kun je direct tien free spins krijgen om de rollen gratis mee te draaien. Er geldt ook nog een speciale bonus feature bij dit spel en ook daar zul je vast en zeker meer over willen weten. We leggen het je dan ook graag uit met deze handleiding. Als je gaat spelen bij Dracula dan zie je dat je een speciale bonus kunt activeren. Je zult zien dat Dracula zelf aanwezig is in een stoel. Als je in het basisspel bent dan kan deze zomaar veranderen in een grote groep van vleermuizen. Het is een erg spannende en indrukwekkende extra functie die veel waarde toevoegt aan deze slot.